Project Description

Prezentare Cerc Fotbal

Cercul de Fotbal asteapta toti copiii dornici de miscare care vor sa-si petreaca timpul liber intr-un mod placut , sanatos si disciplinat. Copiii sunt instruiti in arta jocului de fotbal trecand prin fazele de initiere, consolidare si perfectionare. Echipele noastre participa la concursurile locale, județene și naționalecampionatele de copii si juniori.

In cadrul sectiei Sport a Palatului Copiilor Pitești, sectia Fotbal este reprezentata de domnul profesor Toma Marian Fotescu, cu pregatire de specialitate care va incerca sa va initieze copiii in tainele fotbalului si de ce nu, sa ridice la nivel de performanta, fotbalul practicat in cadrul Palatului Copiilor Pitești.

Obiectivul principal este descoperirea si dezvoltarea aptitudinilor pentru fotbal a copiilor, paralel cu o dezvoltare completa si armonioasa a organismului. Se urmareste initierea copiilor in tainele fotbalului, dar si descoperirea de noi talente, dezvolatarea calitatilor motrice de baza si utilitar aplicative, integrarea copiilor intr-un colectiv.

Tinand cont de specificul varstei copiilor care practica acest sport in cadrul cercului de fotbal, antrenamentele sunt adaptate acestui nivel si se incearca atragerea copiilor spre fotbal prin intermediul antrenamentelor dinamice si cu multe jocuri. Copiii trebuie in primul rand sa invete prin joc, astfel incat ceea ce fac sa ii atraga.

In viitor, ne propunem sa participam la cat mai multe turnee, pentru ca numai asa putem castiga experienta si putem creste in joc. Ne propunem sa depunem eforturi in vederea sprijinirii acestor copii minunati care merita pe deplin sa se bucure de roadele muncii lor.

Va asteptam cu drag!

Prezentare Cerc Șah

Șahul, numit și sportul minții, este un sport a cărui popularitate este într-o continuă creștere, deoarece contribuie la dezvoltarea gândirii și a trăsăturilor de caracter a copiilor. Acesta constituie un mijloc de recreere activă, studiul și practicarea lui fiind accesibile tuturor, deoarece nu necesită condiții deosebite de desfășurare și nici costuri mari.

Șahul este înfruntare între două gândiri și voințe, cu elemente de tactică și strategie, care își găsesc corespondent în arta militară. Este lupta în care combatanții pornesc cu șanse egale, iar victoria va surâde celui mai clarvăzător, mai bine pregatit și care rezistă mai mult solicitării nervoase din timpul jocului.

Acest cerc atrage deja un număr considerabil de copii. Posibilitățile de afirmare abundă, existând multe concursuri la care șahiștii cercului participă împărțind mat-uri.

Sportul strategiilor și al răbdării este o adevărată „ascuțitoare” a minții, invatandu-i pe elevi să ia decizii cântărite și corecte în diverse situații de viață.

In cadrul sectiei Sport a Palatului Copiilor Pitești, sectia Șah este reprezentata de domnul profesor Toma Marian Fotescu.

In viitor, ne propunem sa participam la cat mai multe concursuri, pentru ca numai asa putem castiga experienta si putem creste in joc. Ne propunem sa depunem eforturi in vederea sprijinirii acestor copii minunati care merita pe deplin sa se bucure de roadele muncii lor.

Vă așteptăm cu drag!

Alăturati-va listei noastre de peste 3700 Elevi care iubesc Palatul Copiilor

Alegeti Palatul Copiilor pentru a va dezvolta talentele.