Zi festivă la Palatul Copiilor Pitești

Sub soarele blând al toamnei, Palatul Copiilor Pitești a organizat festivitatea de deschidere a cursurilor sâmbătă, 18 septembrie 2021, la sediul nostru din Strada Trivale, nr. 80.

Bucuria revederii dintre profesori, copii, părinți și bunici a înseninat și mai mult această zi caldă de septembrie. Toți profesorii palatului i-au întâmpinat cu entuziasm pe elevii însoțiți de familiile lor.

Au fost invitați și ne-au onorat cu prezența dna prof. Georgeta Petre,inspector școlar pentru activități și concursuri extrașcolare, dl. Sorin Apostoliceanu, consilier local, jurnaliști de la Argeș TV și de la Ziarul ”Argeșul”.

Discursurile ținute de dna prof. Corina Voicilă, directorul Palatului Copiilor Pitești, de dna inspector școlar, prof. Georgeta Petre, și de dl. consilier Sorin Apostoliceanu au fost emoționante și au subliniat importanța activităților extrașcolare derulate de instituția noastră pentru comunitatea locală, contribuind la dezvoltarea armonioasă a personalității copiilor.

Festivitatea a continuat într-o notă optimistă printr-un mini program artistic oferit de elevii palatului.

La final, au avut loc discuții libere între profesorii coordonatori și beneficiarii direcți și indirecți (copii, părinți și bunici) și au continuat înscrierile la cercurile cultural-artistice, tehnico-științifice și sportiv-turistice, întreg evenimentul încadrându-se în intervalul impus (între orele 10 și 11.30).

S-a ținut cont de toate normele sanitare în vigoare: respectarea traseelor prestabilite (intrare – ieșire, marcate corespunzător), purtarea obligatorie a măștii, utilizarea dezinfectanților etc.

Festivitatea de deschidere a fost cel mai bun prilej pentru toțicopiii de a se întâlni cu profesorii lor care au răspuns la toate întrebările adresate, fiindu-le îndrumători de încredere și în acest an școlar.