Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate acestui site.

Prin completarea formularului de comanda sau de inregistrare de pe acest site, utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate in urmatoarele scopuri:

– Stabilirea contactului cu clientii;

– Prelucrarea comenzilor;

– Participarea la concursuri, promotii;

– Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);

– Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea acestui site si a tertilor cu care acesta are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe acest site, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, noi nu va vom solicita si nu vom stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau telefonic la numarul afiasat pe site.