Project Description

CULTURĂ ŞI CIVILIZAŢIE ENGLEZĂ

CLUB DE VACANŢĂ

13.00 17.00

CERCUL DE CULTURĂ ȘI CIVILIZAȚIE ENGLEZĂ

Să cunoşti o limbă străină este ca şi cum ai avea un al doilea suflet.”  Charlemagne

In lumea contemporană, datorită dezvoltării fără precedent a mijloacelor de comunicare, să intrăm în legătură cu oameni din cele mai îndepărtate colțuri ale lumii, să cunoaștem cât mai multe date legate de cultura celorlalțe ţări și să avem accesul la cele mai diverse surse de informare, au devenit lucruri obișnuite. De aceea, se impune ca încă de la cea mai fragedă vârstă să începem să acumulăm cât mai multe cunoștințe de Limba Engleză.

Motivul pentru care oamenii învață limbi străine astăzi este destul de diferit de acela pentru care ar fi putut învăța acum o sută de ani.

Noul rol al limbilor străine este legat îndeaproape de dezvoltarea societății însăși. Acum o sută de ani, oamenii aveau nevoie să vorbească limbi străine în scopuri educaționale (spre exemplu, să citească literatură în original), în scopuri sociale sau pentru călătorii. Astăzi, trăim într-o lume în care nu se poate trăi eficient fără cunoștințe de computer și cel puțin o limbă străină.

Cercul de Cultură și civilizație engleză vine în ajutorul copiilor care doresc să pătrundă în minunata lume a lui Shakespeare. În sala de clasă, elevii sunt implicați în activități care le conferă atât dorința de a comunica, cât și un scop care îi antrenează într-o serie întreagă de activități în care utilizează limba engleză.

Astfel de activități sunt vitale din moment ce elevii depun tot efortul să folosească limba individual, ajungând la un nivel de autonomie lingvistică.

Astfel, pentru cei mici ‘jocurile‘ sunt de un real ajutor în încercarea de a-i familiariza cu noua limbă, cântecele, poeziile, imaginile fiind arme importante în cucerirea ‘bastionului’ numit English. Cei mari sunt implicați în competiții care sunt de mare ajutor în procesul de învățare a unei limbi străine: concursuri de ortografie, de creație, gramatică etc.

CERCUL DE CULTURĂ ȘI CIVILIZAȚIE ENGLEZĂ

Alăturati-va listei noastre de peste 3700 Elevi care iubesc Palatul Copiilor

Alegeti Palatul Copiilor pentru a va dezvolta talentele.