Project Description

Cercul de Cultura si civilizatie franceza- spaniola se adreseaza copiilor cu varste intre 6 si 18 ani, copii iubitori de nou si frumos.

Activitatea cercului imbina o munca placuta, creativa, libera de orice constrangeri scolare (fiind o activitate de timp liber) cu utilul (obiectivul principal al activitatii cercului fiind dezvoltarea deprinderilor de vorbire, intelegere, folosirea corecta a limbii franceze – spaniole ca instrument de comunicare). Aceasta se realizeaza printr-o serie de activitati specifice, adecvate diverselor categorii de varsta, cum ar fi: jocul, cantece,conversatie, poezii ( pentru dezvoltarea vocabularului), invatarea cu ajutorul prezentarilor video dar si proiectarea unor filmulete tematice.                   Copiii mai mici sunt initiati in tainele limbilor straine si achizitioneaza aici primeIe noutati de vocabular si pronuntie. Copiii mai mari sunt fie dintre cei care, nestudiind limba straina respectiva la scoala, o invata acum, ori dintre cei care vor sa se perfectioneze, sa cunoasca si alte lucruri noi despre cultura si civilizatia tarii respective.

Bonjour !

Cercul de Cultură și civilizație franceză vă este deja familiar. Prin intermediul acestui Cerc, încercăm să FIM în Franța, aflând despre ce înseamnă să simți și să trăiești… a la francaise !

Ne vom familiariza cu istoria și geografia Franței, cu personalitățile pe care le-a dat lumii întregi și bineînțeles, cu actualitatea franceză, plecând de la gastronomie până la sport, modă, literatură și lista continuă.

Copiii sunt mereu îndemnați să sesizeze muzicalitatea și noblețea acestei minunate limbi, eleganța exprimării și nuantele de gândire pe care le oferă.

Nimic nu este silnic, dorința de a descoperi lucruri noi este mereu prezentă. Aici, învățând ne simțim …. comme chez nous !

Bisous !

¡ Hola!

Știați că la Palatul Copiilor, puteți continua vacanța mare plecând într-o călătorie virtuală prin Spania?

La Cercul de cultură și civilizație spaniolă veți petrece 2 ore pe săptămână, cutreierând ținutul lui Don Quijote, ascultând muzica lui Bisbal sau plutind de ritmuri de flamenco.

Printre multitudinea simbolurilor specifice culturii spaniole, pe care ni le vom însuși, vom strecura elemente de limbă și comunicare, ne vom îmbogăți vocabularul, vom învăța sau perfecționa limba spaniolă cu ajutorul metodelor interactive, cabinetul dispunând de toate resursele materiale necesare. În plus, distracția este la ea acasă!

Vrem să demonstrăm că spaniola nu este numai limba lui Luis Armando și a Esmeraldei J, ci limba care ocupă locul 2 în topul celor mai studiate limbi din lume.

Latinitatea de astăzi înseamnă…  limba SPANIOLĂ!

¡Hasta pronto!

Alăturati-va listei noastre de peste 3700 Elevi care iubesc Palatul Copiilor

Alegeti Palatul Copiilor pentru a va dezvolta talentele.